A védőfóliázás szerepe  a költöztetésnél, bútor és áruszállításnál

A védőfóliázás szerepe a költöztetésnél, bútor és áruszállításnál

A Happytrans költöztető cég diszpécser kollégái,amikor felveszik a megrendeléseket, mindig megkérdezik, hogy a kedves megrendelő kér-e védőfóliázást a berendezési tárgyaira. Akár egy darab esetén is nagyon hasznos.

A bútoroknak a költöztetés, szállítás során önhibánkon kívül is sérülhetnek. Például egy esős időben  való költöztetésnél, egy bőr vagy textil kanapé, vagy elektromos berendezés is okozhat később problémát. Munkatársaink nem pazarolják feleslegesen a fóliát csak azt csomagolják ami indokoltan szükséges. Minden teherautónk fel van szerelve megfelelő mennyiségű védőfóliával.

A költöztetést,és az áruszállítást lebonyolító szakembereink tapasztalata  a garancia az Ön ingóságainak megvédésére. Természetesen aki dolgozik az hibázhat is. A költöztetés és bútorszállítás során megsérülhet bútor, hiszen ők is emberek. Egy esetlegesen bekövetkezett sérülésről jegyzőkönyvet kell felvenni. Tartalmaznia kell hogy hol és mikor, milyen módon keletkezett a kár. Két tanú jelenlétében kell aláírni a jegyzőkönyvet 2 példányban.

 Olyan eset is van,amikor a megrendelő nem kér fóliázást,viszont kollégáink úgy ítélik meg, hogy szükséges lenne. Ebben az esetben szintén jegyzőkönyvbe leírják, hogy milyen sérülés, kár keletkezhet a bútorral kapcsolatosan.

A megfelelő és  szakszerű fólia a megrendelőt megvédi  a fenti következményektől, és egy stresszmentes költöztetést, áruszállítást hagyhat maga mögött. 

A kedves megrendelő kérheti tőlünk is,de ha úgy döntene, hogy maga szerzi be, a barkácsáruházakban be tudja szerezni.

Ha tőlünk kér védőfóliát a honlapunkon az áraknál megtalálja a fóliázás költségét.

Blog