Áruszállítás szakszerűen belföldön,és nemzetközileg.

Áruszállítás szakszerűen belföldön,és nemzetközileg.

Ha áruszállítás akkor a Happy House Trans a legjobb választás!

Az áruszállítás a Happy house trans egyik fő szállítás szolgáltatási ága,mely megtisztelő,és egyben gondosan megtervezett feladat is számunkra.

Teherautónkkal állunk rendelkezésükre,a hét mindennapján,beleértve a hétvégi,és ünnepnapokat is.

A Happy House Trans Magyarország,egyik vezető szállítójává vált. Büszkék vagyunk arra, hogy kereskedelmi és lakossági ügyfeleknek szállítunk árut belföldön, és nemzetközileg. Megértjük, hogy a minőség a legfontosabb ebben a szakmában.
Hatékony és kiváló szolgáltatást kínálunk annak biztosítására, hogy az áru sértetlenül kerüljön otthonába,intézményébe,vagy üzletébe. Nálunk szakemberek végzik az áruszállítás munkafolyamatát,mindezt versenyképes áron. Gondoskodunk arról, hogy az általunk átadott áruk megfeleljenek a vállalkozó előírásainak.

Örömmel segítünk Önnek otthoni, vagy üzleti projektben. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kedvező árajánlatot készítsünk az Ön számára.

Kérdése van nemzetközi költöztetéssel kapcsolatosan? Vagy csak tanácsra van szüksége ?

Írja meg kérdéseit,megrendelését az űrlapon keresztül, és minden kötelezettség nélkül segítünk Önnek!

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal áruszállítással kapcsolatosan
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal áruszállítással kapcsolatosan

Áruszállítás árak

Áruszállítás árak

Budapesten egy tétel

12000 Ft / csak sofőr ( Önök pakolnak)

16000 Ft/ Rakodóval

Szekrénysor nem minősül egy tételnek!

100 kg felett egyedi árszabás

raklapos áruszállítás

Egyedi árszabás

Jakuzzi áruszállítás

Nehéz berendezések

Egyedi árszabás alapján

Nemzetközi szállítás

Egyedi árszabás alapján

Egyéb szolgáltatási áraink:

 • Doboz: 300 Ft/db (40x40x40 méret)
 • Doboz: 400 Ft/db (60x40x40 méret)
 • Fólia: 2500 Ft/tekercs
 • Buborékfólia: 250 Ft/méter
 • Ragasztószalag: 450 Ft/tekercs
 • Műanyag zsák (erős anyagból) 300 Ft / db

Nehéz tárgyak,( páncélszekrény,jakuzzi,zongora) és raklapos áruk szállítására,minden esetben,személyre szabott árat határozunk meg,mely nagyban függ az elvégzendő feladat nagyságától.

Az áru szállításának árát néhány tényező határozza meg

 • Mérete,darabszáma, és súlya.
 • Típusa – például a zongoráknak,drágább a szállítása,egyedi alakjuk miatt.
 • Az akadályok, amelyeken át kell esniük – például lépcsőn történő szállítás.
 • A Budapesten kívül történő áruszállítás.
 • Speciális áru?
 • Sürgős áru?
 •  Különleges kérése van?
 • mérettel van probéma?

Miért válassza a Happy House Trans szállítás céget?

Áruszállításban verhetetlenek vagyunk.Összeszokott rutinos csapattal,korszerű és folyamatosan szervizelt gépjármű parkkal rendelkezünk.

Ha velünk szállít árut, garantáljuk, hogy  az áru időben a célállomásra érkezik.

Raklapos, csomagolt és darabos áruszállítás,korrekt áron. Cégünk több, mint 19 éve foglalkozik belföldi és nemzetközi áruszállítással. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket, s akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni. Cégünk legfontosabb elve, hogy gyors, megbízható, precíz áruszállítással levegyünk minden terhet megrendelőink válláról. Tapasztalatainknak hála biztonságosan, jó áron és gyorsan szállítunk, Budapesten,belföldön,és nemzetközileg, a tőlünk megszokott udvariassággal, korrektséggel, segítőkészséggel. 

Áruszállítás szolgáltatásaink!

Áruszállítási szolgáltatásaink
Áruszállítás szolgáltatásaink

Amit vállalunk!

 • raktárból  történő  kiszállítást
 • rendezvényekre történő kiszállítást
 • magánszemélyeknek,cégeknek  építőanyag,burkoló és faanyagok kiszállítását.
 • kézi erővel történő fel- és lerakodást, nagyobb távolság és emelet esetén is.
 • A  megrendelt áru  raktárból történő kiszállítását közvetlenül eljuttatjuk a  címzetthez. Belföldön és az Európai Unió országain belül. 
 • A gépkocsik nyomon követése modern eszközökkel történik. A szállítmány hollétéről, várható érkezéséről,munkatársaink adnak felvilágosítást.
 • Gyorsan,pontosan és szakszerűen szállítunk.
 • Szükség szerint  rakodót is biztosítunk.

Az áru kiszállítása cégeknek, minden esetben eseti megbízással, vagy szerződéssel történik.Gépjárműflottánk 3,5 tonnától 7,5 tonnáig terjed.  Teherautóink fel vannak szerelve raklapemelő  villás emelővel, csereraklappal,kézikocsikkal,védőfóliával.

Közúti áruszállítás gyorsan
áruszállítás gyorsan

A szállítás leggyakrabban alkalmazott áruszállítási módja, a közúti áruszállítás. A légiforgalmi szállítás után,a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szállítási forma, főleg belföldön.

A közúti áruszállítást,csak gyakorlott és sok éves tapasztalattal rendelkező szolgáltatótól rendeljük meg. Fontos,hogy az az áru a feladótól a megrendelőig átrakodás nélkül érkezzen A pontból a B pontba, így minimálisra csökken a rakodás során előforduló sérülés kockázata.A gépjármű vezetőnél, mindig ott kell hogy legyen a megrendelőlap, és a menetlevél.Ezek hiánya nélkül nem indulhat el a rakomány.

Sajnos az is igaz,hogy a közúton történő áruszállítás sokkal baleset veszélyesebb, és nagyobb megterhelést jelent a környezetnek, mint például a vasúti vagy légi szállítás.

Nemzetközi szállítmányozásnál komoly gondot okozhat a több órás várakozás a határátkelőknél. A közúti áruszállítás után a vasúti szállítási forma következik, melynek előnye, hogy nagy tömegű áruszállítást tesz lehetővé nagy távolságokra viszonylag rövid idő alatt,mivel kötött pályás útvonalon közlekedik kevésbé balesetveszélyes.

Az utóbbi években egyre több fuvarozó cég,így a megrendelők szinte bármilyen szállítási feladatra találnak szállítókat,legyen szó akár nemzetközi költöztetésről,vagy áruszállításról.

Telefonon,vagy online vegye fel a kapcsolatot irodánkkal, hogy megbeszéljük az áruszállítással kapcsolatos kérdéseket.Igény szerint, munkatársaink előzetes felmérést hajtanak végre, és egy részletes díjmentes árajánlatot készítenek teljesen ingyenesen, kötelezettség nélkül.

Ha a körülmények megnehezítik a helyszíni felmérést, (távoli helyről származhat), postai úton, faxon vagy online elküldhetjük Önnek árajánlatunkat,miután teljes képet kaptunk az áruszállításról. Bizonyos körülmények között képesek vagyunk telefonos árajánlatot adni a kisebb szállításokról.

Működésünk óta alatt megszámlálhatatlan közúti áruszállítást végeztünk el Budapesten,belföldön és nemzetközileg.A visszatérő, megelégedett ügyfelek a legjobb referenciák számunkra!Ügyfeleink között nagy számban megtalálhatók magánszemélyek, és cégek egyaránt.

A Happy Trans áruszállítással foglalkozó cég, Budapest, és az egész ország területén egyre inkább ismert. Ha áruszállításról van szó,a legjobb választás mi vagyunk! Mint a nevünk is sugallja,csupa jó kedv és Happy jellemzi munkatársainkat.
Megbízhatóságunkat a minőségi munkánknak, és a korrekt árainknak köszönhetjük. 

Kérdések – válaszok áruszállítással kapcsolatosan!

1./ Hogyan zajlik a közúti áruszállítás?

Telefonos,vagy írásos megegyezést követően, a megbeszélt időben megérkezik teherautó. Igény szerint rakodó személyzettel.
Igyekszünk az áruszállítást a lehető leggyorsabban elvégezni, mindig szem előtt tartva a szállítandó tárgyak maximális megóvását,a sérülésektől. A teherautó elindul az áruszállítás következő helyszínére. A lerakodás helyszínén szintén a fentebb leírtak szerint járunk el. A lerakodás végeztével leseperjük a rakteret, lezárjuk a teherautót, majd ha készpénzes fizetési mód lett megadva,elszámolunk a helyszínen, az előre egyeztetett árakon.

2./ Raklapos áruszállítást is vállalnak?

Ha több vagy nagyobb árut szeretne küldeni,  raklap szállítási szolgáltatásunk az igazi megoldás!

Könnyű és költséghatékony megoldásokat szeretnénk kínálni az Ügyfelek szállítási igényeire azáltal, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak belföldön,hanem Európára is kiterjed. Munkatársaink biztosítják, hogy raklapja tökéletes,sérülésmentes állapotban érkezzen meg Önhöz.

Ez a szállítási szolgáltatásunk a hét minden napján elérhetőek. Amint megrendelése megérkezik online, munkatársunk egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Miután a begyűjtöttük az adatokat, és a szállítás teljes részletei elkészültek, csak dőljön hátra, pihenjen, és a többit ránk bízza.

Miután raklapja biztonságosan becsomagolva készen áll az indulásra, profi munkatársaink útjára indítják a raklap szállítmányát.

Megfizethető és olcsó raklap szállítási szolgáltatást kínálunk.Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, munkanapokon.

3./ Vizi áruszállítást vállalnak?

Tengeri áruszállításunkat,az európai országok,nagyobb kereskedelmi sávjában kamatoztatjuk.Tapasztalt szakemberekből álló hálózatunk, az erős szállítási kapcsolatok és a rendkívüli rugalmasság révén kifejezetten képesek vagyunk reagálni bármilyen szállítási igényre.

Munkatársaink,az átvételtől a kézbesítésig kísérik az Ön szállítmányát,szorosan tájékoztatva Önt annak előrehaladásáról. Tanácsot, technikai segítséget és felügyeletet nyújtunk a rakomány biztonságos szállításának garantálása érdekében, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

»Vizi szállítmányozó

»Házhoz szállítás.

»Teljes konténer betöltése

»Nyomon követési rendszer

Versenyképes árak.

Áruszállítás éjszakai élet

Egy kis olvasnivalót ajánlunk figyelmébe

https://hu.tutkrabov.net/articles/hogyan-valasszuk-ki-a-szallltonak-az-aruszallltas.html

https://24.hu/fn/uzleti-tippek/2021/10/14/soforhiany-aruszallitas-kombinalt-fuvarozas-klimacel/

KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!

Blog