Áruszállítás szakszerűen.Minőség,és biztonság.

Ha áruszállítás akkor a SAHARAFUVAR a legjobb választás!

Az áruszállítás , mint szakipari ág,megtisztelő,és egyben megterhelő feladat is számunkra.

A Saharafuvar Magyarország,egyik vezető szállítójává vált. Büszkék vagyunk arra, hogy kereskedelmi és lakossági ügyfeleknek szállítunk árut belföldön, és nemzetközileg. Megértjük, hogy a minőség a legfontosabb ebben a szakmában.
Hatékony és kiváló szolgáltatást kínálunk annak biztosítására, hogy az áru sértetlenül kerüljön otthonába,intézményébe,vagy üzletébe. Nálunk szakemberek végzik az áruszállítás munkafolyamatát,mindezt versenyképes áron. Gondoskodunk arról, hogy az általunk átadott áruk megfeleljenek a vállalkozó előírásainak.

Örömmel segítünk Önnek otthoni, vagy üzleti projektben. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kedvező árajánlatot készítsünk az Ön számára.
Hívjon minket áruszállítással kapcsolatosan.
Hívjon minket áruszállítással kapcsolatosan.

Miért válasszon minket?

Áruszállításban verhetetlenek vagyunk.Összeszokott rutinos csapattal,korszerű és folyamatosan szervizelt gépjármű parkkal rendelkezünk.

Ha velünk szállít árut, garantáljuk, hogy  az áru időben a célállomásra érkezik.

Raklapos, csomagolt és darabos áruszállítás,korrekt áron. Cégünk több, mint 19 éve foglalkozik belföldi és nemzetközi áruszállítással. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket, s akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni. Cégünk legfontosabb elve, hogy gyors, megbízható, precíz áruszállítással levegyünk minden terhet megrendelőink válláról. Tapasztalatainknak hála biztonságosan, jó áron és gyorsan szállítunk, Budapesten,belföldön,és nemzetközileg, a tőlünk megszokott udvariassággal, korrektséggel, segítőkészséggel. 

Áruszállítási áraink:

Bútorszállítás-tehertaxi-fuvarozás áraink

Áraink, kizárólag 1 azaz egy bútorra​, háztartási gépre, és földszint rakodási körülmények esetén érvényesek:

Csak az autó sofőrrel:
( kizárólag Önök rakodnak )
FIX 6500.-
Autó, plusz rakodó sofőr:
( Önök és a sofőr rakodunk )
FIX 8.000.-
Autó, plusz két rakodó:
( mindent mi csinálunk )
FIX 10.000.-
Dugódíj:
Minden nap 15.00 óra utáni kezdés esetén:
plusz 3.000.-
Budapest vonzáskörzete:plusz 3.000.-
Szállítási árak
Egyéb szolgáltatási áraink:

CSOMAGOLÓANYAGOK:

Doboz: 300 Ft/db (40x40x40 méret)
Doboz: 400 Ft/db (60x40x40 méret)
Fólia: 2500 Ft/tekercs
Buborékfólia: 250 Ft/méter
Ragasztószalag: 450 Ft/tekercs
Műanyag zsák (erős anyagból) 300 Ft / db

Nehéz tárgyak,( páncélszekrény,jakuzzi,zongora) és raklapos áruk szállítására,minden esetben,személyre szabott árat határozunk meg,mely nagyban függ az elvégzendő feladat nagyságától.

Az áru szállításának árát néhány tényező határozza meg

 • Az áru mérete,darabszáma, és súlya.
 • Az áru típusa – például a zongoráknak,drágább a szállítása,egyedi alakjuk miatt.
 • Az akadályok, amelyeken át kell esniük – például lépcsőn történő szállítás.
 • A Budapesten kívül történő áruszállítás.
 • Speciális áru?
 • Sürgős áru?
 •  Különleges kérése van?
 • mérettel van probéma?

Kérdése van áruszállítással kapcsolatosan, vagy tanácsra van szüksége nemzetközi szállítással, kapcsolatban?

Írd meg a kérdéseit az űrlapon keresztül, és minden kötelezettség nélkül segítünk Önnek!

Áruszállítás szolgáltatásaink!

Áruszállítási szolgáltatásaink
Áruszállítás szolgáltatásaink

Amit vállalunk!

 • raktárból  történő  kiszállítást
 • rendezvényekre történő kiszállítást
 • magánszemélyeknek,cégeknek  építőanyag,burkoló és faanyagok kiszállítását.
 • kézi erővel történő fel- és lerakodást, nagyobb távolság és emelet esetén is.
 • A  megrendelt áru  raktárból történő kiszállítását közvetlenül eljuttatjuk a  címzetthez. Belföldön és az Európai Unió országain belül. 
 • A gépkocsik nyomon követése modern eszközökkel történik. A szállítmány hollétéről, várható érkezéséről,munkatársaink adnak felvilágosítást.
 • Gyorsan,pontosan és szakszerűen szállítunk.
 • Szükség szerint  rakodót is biztosítunk.

Az áru kiszállítása cégeknek, minden esetben eseti megbízással, vagy szerződéssel történik.Gépjárműflottánk 3,5 tonnától 7,5 tonnáig terjed.  Teherautóink fel vannak szerelve raklapemelő  villás emelővel, csereraklappal,kézikocsikkal,védőfóliával.

Közúti áruszállítás gyorsan
Közúti áruszállítás gyorsan

A szállítás leggyakrabban alkalmazott áruszállítási módja, a közúti áruszállítás. A közúti áruszállítás a légiforgalmi szállítás után,a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szállítási forma, főleg belföldön.

A közúti áruszállítást,csak gyakorlott és sok éves tapasztalattal rendelkező szolgáltatótól rendeljük meg. Fontos,hogy az az áru a feladótól a megrendelőig átrakodás nélkül érkezzen A pontból a B pontba, így minimálisra csökken a rakodás során előforduló sérülés kockázata.A gépjármű vezetőnél, mindig ott kell hogy legyen a megrendelőlap, és a menetlevél.Ezek hiánya nélkül nem indulhat el a rakomány.

Sajnos az is igaz,hogy a közúti áruszállítás sokkal baleset veszélyesebb, és nagyobb megterhelést jelent a környezetnek, mint például a vasúti vagy légi szállítás.

Nemzetközi szállítmányozásnál komoly gondot okozhat a több órás várakozás a határátkelőknél. A közúti áruszállítás után a vasúti szállítási forma következik, melynek előnye, hogy nagy tömegű áruszállítást tesz lehetővé nagy távolságokra viszonylag rövid idő alatt,mivel kötött pályás útvonalon közlekedik kevésbé balesetveszélyes.

Az utóbbi években egyre több fuvarozó cég,így a megrendelők szinte bármilyen szállítási feladatra találnak szállítókat,legyen szó akár nemzetközi költöztetésről,vagy áruszállításról.

Telefonon,vagy online vegye fel a kapcsolatot irodánkkal, hogy megbeszéljük az áruszállítással kapcsolatos kérdéseket.Igény szerint, munkatársaink előzetes felmérést hajtanak végre, és egy részletes díjmentes árajánlatot készítenek teljesen ingyenesen, kötelezettség nélkül.

Ha a körülmények megnehezítik a helyszíni felmérést, (távoli helyről származhat), postai úton, faxon vagy online elküldhetjük Önnek árajánlatunkat,miután teljes képet kaptunk az áruszállításról. Bizonyos körülmények között képesek vagyunk telefonos árajánlatot adni a kisebb szállításokról.

Működésünk óta alatt megszámlálhatatlan közúti áruszállítást végeztünk el Budapesten,belföldön és nemzetközileg.A visszatérő, megelégedett ügyfelek a legjobb referenciák számunkra!Ügyfeleink között nagy számban megtalálhatók magánszemélyek, és cégek egyaránt.

A Happy Trans áruszállítással foglalkozó cég, Budapest, és az egész ország területén egyre inkább ismert. Ha áruszállításról van szó,a legjobb választás mi vagyunk! Mint a nevünk is sugallja,csupa jó kedv és Happy jellemzi munkatársainkat.
Megbízhatóságunkat a minőségi munkánknak, és a korrekt árainknak köszönhetjük. 

Kérdések – válaszok áruszállítással kapcsolatosan!

1./ Hogyan zajlik a közúti áruszállítás?

Telefonos,vagy írásos megegyezést követően, a megbeszélt időben megérkezik teherautó. Igény szerint rakodó személyzettel.
Igyekszünk az áruszállítást a lehető leggyorsabban elvégezni, mindig szem előtt tartva a szállítandó tárgyak maximális megóvását,a sérülésektől. A teherautó elindul az áruszállítás következő helyszínére. A lerakodás helyszínén szintén a fentebb leírtak szerint járunk el. A lerakodás végeztével leseperjük a rakteret, lezárjuk a teherautót, majd ha készpénzes fizetési mód lett megadva,elszámolunk a helyszínen, az előre egyeztetett árakon.

2./ Raklapos áruszállítást is vállalnak?

Ha több vagy nagyobb árut szeretne küldeni,  raklap szállítási szolgáltatásunk az igazi megoldás!

Könnyű és költséghatékony megoldásokat szeretnénk kínálni az Ügyfelek szállítási igényeire azáltal, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak belföldön,hanem Európára is kiterjed. Munkatársaink biztosítják, hogy raklapja tökéletes,sérülésmentes állapotban érkezzen meg Önhöz.

Raklap szállítási szolgáltatásunk a hét minden napján elérhetőek. Amint megrendelése megérkezik online, munkatársunk egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Miután a begyűjtöttük az adatokat, és a szállítás teljes részletei elkészültek, csak dőljön hátra, pihenjen, és a többit ránk bízza.

Miután raklapja biztonságosan becsomagolva készen áll az indulásra, profi munkatársaink útjára indítják a raklap szállítmányát.

Megfizethető és olcsó raklap szállítási szolgáltatást kínálunk.Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, munkanapokon.

3./ Tengeri áruszállítást vállalnak?

Tengeri áruszállításunkat,az európai országok,nagyobb kereskedelmi sávjában kamatoztatjuk.Tapasztalt szakemberekből álló hálózatunk, az erős szállítási kapcsolatok és a rendkívüli rugalmasság révén kifejezetten képesek vagyunk reagálni bármilyen szállítási igényre.

Munkatársaink,az átvételtől a kézbesítésig kísérik az Ön szállítmányát,szorosan tájékoztatva Önt annak előrehaladásáról. Tanácsot, technikai segítséget és felügyeletet nyújtunk a rakomány biztonságos szállításának garantálása érdekében, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Tengeri szállítmányozási szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

»Tengeri szállítmányozó

»Házhoz szállítás.

»Teljes konténer betöltése

»Nyomon követési rendszer

Versenyképes árak.

Egy kis olvasnivaló a legújabb közúti áruszállítási szabályokról

https://boon.hu/gazdasag/hazai-gazdasag/itt-vannak-a-nemzetkozi-aruszallitas-uj-szabalyait-4393862/#

KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET!