Hasznos tudnivalók háztartási gépek szállításával kapcsolatban

Hasznos tudnivalók háztartási gépek szállításával kapcsolatban

Egy háztartási gép szállítása  során előre egyeztetni kell a szállító céggel, hogy pontosan milyen háztartási gép elszállításáról van szó,hogy megfelelő eszközökkel és létszámmal tudjanak a megbeszélt időpontra megérkezni, és minden a tervek szerint alakuljon.

A háztartási gépek szállítás közben meglehetősen érzékenyen reagálnak a rázkódásra! Amennyiben új háztartási gépet kell szállítani, fontos, hogy a szállítás megkezdése előtt, leellenőrizzük a csomagolás minőségét. Ha használt háztartási gépet kell szállítani,javasoljuk a  sérülésmentes munkához, a védőfóliát, melyet kérésre biztosítunk. A védőfóliázás, elengedhetetlen, mivel a külsérelmi és a mechanikai sérülésektől is óvni fogja a berendezéseket!

A háztartási gépek szállítása kötött munka, hiszen nem lehet elemeire bontani őket, egyben kell sérülésmentesen az új lakásba vinni őket.  Hűtőgép szállításnál, fontos szabály, hogy ha lehet, állva szállítsuk. A hűtőgép helyére pakolása  után néhány órán keresztül még nem szabad áram alá helyezni.

Háztartási gép szállítása során Ön is szeretné biztonságban tudni háztartási gépeit? Bízza ránk a szakszerű elszállításukkal! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Blog