Lomtalanítás Budapesten a Gazdasági Egyetem kollégiumában

Lomtalanítás Budapesten a Gazdasági Egyetem kollégiumában

lomtalanítás időnként nem csak az  otthonban szükségessé válik  szükségessé, hanem intézményekben is. Természetesen a lomtalanításra szánt berendezési tárgyak  idővel szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok/rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a “lomok” jelentenek. Az intézmények lomtalanítási  helyzete sok fejtörést okoz,hiszen itt nem egy vagy két bútordarabról van szó,hanem elérheti a száz,vagy annál több darab számot.

  Lomtalanítás számokban:
• 2 fázisban 2 nap alatt.
• Kb  30 ágyneműtartós kanapé
•  100 kis szekrény, székek…
• 2 sofőr, és 4 rakodómunkás vett részt  a lomtalanításban

•  A LOMTALANÍTÁS FELTÉTELEI:

• Leltárt készítettünk minden eszköz és berendezésről
  – Szakaszolt megközelítés. 

–   Hivatalos lerakóhelyre szállítás.

Lomtalanításra lenne szükség, de nem szeretné kivárni az éves lomtalanítást?  Tudjuk, hogy a feleslegessé vált nagyobb tárgyaktól, bútoroktól nehéz megszabadulni, hiszen Fővárosi Közterület-fenntartó által szervezett lomtalanítás évente csak egyszer van, és persze sosem akkor, amikor aktuális lenne.

A Happy Trans szolgáltató cég egyik fő ága a lomtalanítás. Magánszemélyek, és cégek, vállalatok részére egyaránt.Megoldjuk feleslegessé vált ingóságainak elszállítását, pincétől a padlásig.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a lomtalanítás  szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Tapasztalt kollégáink hétfőtől-vasárnap reggel 8:00 – 19:00 óráig állnak a rendelkezésére. Ajánlatkérő űrlapunkkal elektronikusan is leadhatja megrendelését! Kérjük, hogy minél pontosabban adja meg az adatokat, hogy ezáltal mi is pontos, személyre szabott ajánlatot tudjunk készíteni Önnek!

Amennyiben bizonytalan a lomok mennyiségével, kérje ingyenes helyszíni felmérésünket, így pontosabb árajánlatot tudunk adni az elszállításra.

Tehát Uraim, Hölgyeim ha rászánták magukat egy jó kis lomtalanítási munkára, ne habozzanak.
Hívjanak minket most, és a Happy Trans készségesen áll szolgálatukra a hét bármely napján.

Blog