Nemzetközi költöztetés.Költöztetés belföldön

Ha nemzetközi költöztetés, akkor a Happy House Trans a legjobb választás!

A nemzetközi költöztetés, a Happy house trans egyik fő szállítás szolgáltatási ága,mely megtisztelő,és egyben gondosan megtervezett feladat is számunkra.

Teherautónkkal állunk rendelkezésükre,a hét mindennapján,beleértve a hétvégi,és ünnepnapokat is.

Nemzetközi költöztetésben verhetetlenek vagyunk!Miért?

A Happy House Trans Magyarország,egyik vezető nemzetközi költöztető céggé vált. Büszkék vagyunk arra, hogy kereskedelmi és lakossági ügyfeleket költöztetünk belföldön, és nemzetközileg. Megértjük, hogy a minőség a legfontosabb ebben a szakmában.
Hatékony és kiváló szolgáltatást kínálunk annak biztosítására, hogy ingósága sértetlenül kerüljön otthonába,intézményébe,vagy üzletébe. Nálunk szakemberek végzik a költöztetés munkafolyamatát,mindezt versenyképes áron. Gondoskodunk arról, hogy az általunk átadott ingóságok megfeleljenek a vállalkozó előírásainak.

Örömmel segítünk Önnek otthoni, vagy üzleti projektben. 

Kérdése van nemzetközi költöztetéssel kapcsolatosan? Vagy csak tanácsra van szüksége ?

Írja meg kérdéseit,megrendelését az űrlapon keresztül, és minden kötelezettség nélkül segítünk Önnek!

Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal költöztetéssel kapcsolatosan
Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal költöztetéssel kapcsolatosan

Belföldi költöztetés árak:

3,5 tonnás teherautó Budapesten csak sofőr.
A sofőr csak a platón pakol el, illetve segít a le- és felpakolásban.
7000.-Ft/óra
Minimum 2 munkaóra kerül felszámításra!!!
+250.-Ft/km
( A km
a telephelytől-a lerakó címig tart)
Rakodóval2500.-Ft/személyenként/óra
Költöztetés árak

Vidékre történő költöztetésnél,minden esetben telefonos egyeztetés szükséges,mert FIX árat állapítunk meg!

Nemzetközi költöztetés árak:

Ár megállapítása:

 • Honnan-hová költözik?
 • Emeletek
 • Van a házban költöztetéshez használható lift?
 • Szállítandó bútorok listája
 • Parkolási helyzet felvázolása.
 • Amennyiben bármilyen egyéb információt szeretne megosztani velünk,kérjük írja meg nekünk.
 • Fotók,ha vannak.

A nemzetközi költöztetés árajánlatát, az előbbiekben felsoroltak alapján átnézzük,és elkészítjük Önnek.

Költöztetés tippek 7 lépésben!

 költöztetés tippek
költöztetés tippek
A költözés megszervezése időigényes folyamat. Ideális esetben körülbelül egy hónap áll rendelkezésére.
 A valóságban sokan azt tapasztaltuk, hogy egy hét,vagy sok esetben akár azonnal kell költözni. Hozzátársul a stressz, és a szokásos"miért is kellett ez most nekem ?!" ez lelassíthatja a költözés tervezését.
Itt van 7 tipp a sikeres költözéshez rövid időn belül.

1./ Az első dolog, az az, hogy készítsen egy tervet. Ha költöztetőket szeretne igénybe venni, ez legyen az első lépés. Használja az internet, ahol gyorsan talál akár 4 neves és engedéllyel rendelkező költöztetőt a környékén. A költöztető cégek igény szerint helyszíni felmérést is végeznek. Online,és telefonon is felveheti a kapcsolatot, hogy árajánlatokat kapjon. 

2./ Gyűjtsön elegendő dobozokat,csomagolóanyagot,hogy ne legyen  több oda-vissza útja a boltba,ezért fontos, hogy első menetben megkapja, amire szüksége van. 
 Ne felejtsen el felvenni egy pár szekrénydobozt sem, hogy a ruháit bepakolhassa anélkül, hogy le kellene húznia az akasztóról és összehajtani. A csomagolóeszközök tekintetében egy jó ökölszabály, hogy kitaláljuk, mennyire gondolja, hogy szüksége van, majd vásároljon ennél többet. Ne felejtsd el a legfontosabb dolgokat, mint például a ragasztószalagot,címkét, bútorvédőket.

3./ Kérjen segítséget.Kérjen meg egy vagy több barátot vagy családtagot, hogy segítsenek a csomagolásban, és feltétlenül fejezze ki háláját szóban és más gesztusokkal is - semmi sem mond „köszönöm”, mint egy jó pizza,kávé. Ha senki sem áll rendelkezésre, a Happy Trans munkatársai elvégzik Ön helyett a be és kicsomagolást.


4./ Szabaduljon meg mindentől, ami már semmilyen célt nem szolgál (gondoljon: ruhákra, amelyeket már több éve nem viselt, bútorokat,papírokat,jegyzeteket,háztartási eszközöket. Válassza szét ezeket az elemeket három halomba: „dobás”, „újrahasznosítás” és „adományozás”, a lehető legnagyobb mértékben az újrahasznosításra vagy az adományozásra összpontosítva.

5./ A tökéletes tervezés,jól felcímkézett dobozokból áll, amelyek hasonló tárgyakkal vannak tele, szépen egymásra rakva. Külön az edényeket, ágyneműket, és az elektronikus berendezéseket,zsinórokat. Ügyeljen arra, hogy minden törékeny tárgyát biztonságosan csomagolja csomagolópapírba,majd dobozva,felcímkézve.

6./ Ne felejtsd el a címváltoztatás benyújtását az illetékes hivatalba.A gáz, a villany, az internet,és egyéb szolgáltatások kikapcsolásának ütemezése a jelenlegi otthonában, és ezeknek a szolgáltatásoknak az áthelyezése az új otthonába. Ha van ideje (és lehet, hogy nincs, ami rendben van), kezdeményezzen néhány telefonhívást, és udvariasan kérje meg ezeknek a szolgáltatásoknak a felgyorsítását.

7./ Ha kell, béreljen profi takarítókat,hogy szép és tiszta állapotban hagyja el,vagy adja át otthonát.Valószínűleg nem lesz ideje alapos takarításra, ebben az esetben fontolóra kell vennie egy olyan szolgáltatás bérlését, amely bejön és megteszi az Ön számára. Egy hét vagy annál rövidebb idő alatt költözni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Legyen tudatában az időkezelésnek, és csak a dolgok elvégzésére koncentráljon. Összességében maradjon pozitív - lehet, hogy nem szórakoztató, de át fogja élni.

Miért válassza a Happy House Trans költöztető céget?

Ha velünk költöztet, garantáljuk, hogy  ingósága időben,és sértetlenül a célállomásra érkezik.

Cégünk több, mint 19 éve foglalkozik belföldi és nemzetközi költöztetéssel. Akkor is teljes körű segítői vagyunk, ha magánszemélyként keres meg minket, s akkor is, ha céges nagyságokban kell gondolkodni. Cégünk legfontosabb elve, hogy gyors, megbízható, precíz szállítással levegyünk minden terhet megrendelőink válláról. Tapasztalatainknak hála biztonságosan, jó áron és gyorsan költöztetünk Budapesten,belföldön,és nemzetközileg, a tőlünk megszokott udvariassággal, korrektséggel, segítőkészséggel. 

A költöztetés szemlélete!

A költöztetés,nemzetközi költöztetésre különösen nagy hangsúlyt fektet a Happy House Trans vállalkozás.Munkatársaink arra törekednek,hogy egy emberközpontú,családias hangulatot alakítsanak ki, és mindent megtesznek azért,hogy az ügyfél elégedett legyen munkáinkkal. Megértjük,hogy a minőség a legfontosabb ebben a szakmában.Hatékony,és kiváló szolgáltatást nyújtunk annak biztosítására,hogy ingóságai sértetlenül kerüljenek az otthonába.A Happy House Trans szakemberek segítségével végzik a költözés munkafolyamatát,mindezt kedvező árakon kínáljuk Önnek!

Stresszmentes költözést kínálunk!

Az otthon költözése nagyon megterhelő, költséges és időigényes lehet, ha nincs jól megtervezve. A csodálatos élmény érdekében előre meg kell terveznie, és segítséget kell kérnie egy illetékes nemzetközi költöztető cégtől.

A Happy House Trans mint nemzetközi költöztető szolgáltató

Mi vagyunk Magyarországon az egyik legjobb nemzetközi költöztetésre szakosodott költöztetők, és megértjük otthona elköltöztetésének nehézségeit.
Közel két évtizede foglalkozunk költöztetéssel. Nagyon sok értékes tapasztalatot szereztünk az iparban, és szakértőivé váltunk, amit csinálunk.

Költöztetési szolgáltatásunk nagyon személyes és az iparág egyik legmagasabb szintű szakmai színvonalán működik. Munkatársaink képzettek,és angol nyelven is beszélnek. Biztos lehet benne, hogy minden, amit otthonából elköltöztetünk, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, szakértők kezében van.

Nemzetközi költöztetés
Nemzetközi költöztetés

Éjszakai költöztetés!

Budapest és vonzáskörzetében  a nap legnagyobb részében  dugókra kell számítani. Mindez a költözést nagyon meg tudja nehezíteni. Van, hogy az utazás több órát is igénybe vesz,mire eljutunk egyik pontból,a másikba. Az éjszakai költöztetésnél nem áll fenn ez a probléma,ezért sokkal gyorsabb lehet a szállítás, mint nappal természetesen a sebességkorlátot minden esetben be kell tartani.

Ha éjszakai munkavégzésről van szó a Happy House Trans költöztető cég, kipihent kollégákkal végezteti el az éjszakai költöztetést.

Éjszakai költöztetés
Éjszakai költöztetés

Feleslegessé vált berendezési tárgyait lomtalanítjuk!

Számos oka lehet annak, hogy a régi berendezési tárgyak már nem kellenek az új helyre.

 • A bútorok rossz állapotban vannak
 • A berendezések elavultak
 • Nem illik az új lakásba,irodahelyiségbe 

A Happy Trans segít Önnek levenni a válláról a terhet. Megunt bútorait,berendezési tárgyait lomtalanítjuk,és elvisszük,a megfelelő legális lerakóhelyre.

A belföldi,és a nemzetközi költöztetéssel együttjáró biztonság amit a Happy House Trans nyújt Önnek!

A nemzetközi költöztetéshez a biztonság, nálunk elengedhetetlen követelmény. Egy külföldre történő költöztetés akár 2 napba is belekerülhet.

A teherautó miután megérkezett az érkezési címre,kollégáink elvégzik a felpakolást,a lista alapján,és a megbeszélt extra feladatokat. lepakolásnál,minden bútordarabot a helyére teszünk.Igény esetén bútorait szét illetve összeszereljük.

A Happy House Trans költöztető cég, az Allianz biztosító céggel áll kapcsolatban. Költöztetési munkáinkat előre kiállított szállítási szerződésben rögzített adatok alapján végezzük. E szállítási szerződés csak úgy érvényes,ha a megrendelő ,a szállító cég és  és két tanú is aláírja 3 példányban.

Természetesen Ön is kérheti ingóságainak biztonságára,egyszeri szállítási biztosítást.Ezzel kapcsolatosan tanácsadónk mindent pontosan elmagyaráz önnek,hogy miről is szól az egyszeri szállítási biztosítás.

Milyen kérdéseket teszünk fel Önnek belföldi,és nemzetközi költöztetéssel kapcsolatosan.

 • Mikorra tervezi a nemzetközi költözés időpontját.
 • Kiindulási cím és a célállomás cím.

Ez  fontos információ számunkra,hiszen a nemzetközi költöztetésekre mindig egyedi FIX árat állapítunk meg.  Nem esik- e valamelyik helyszín természetvédelmi övezetbe,vagy nem szükséges-e behajtási engedély. Mindenképpen tisztázni kell  előre,hogy az esetleges engedélyeket ha szükségesek ,be tudjuk szerezni.

Parkolási és rakodási körülmények.

 • Meg tudunk-e állni közvetlen a helyszín előtt?
 • Milyen forgalomra kell számítanunk ha esetleg a parkolás akadályozva van.
 • Milyen széles az utca?
 • Van-e lift a házban?
 • Hányadik emeletről illetve hányadik emeletre kell rakodni?
 • Milyen széles az ajtó? Az ajtó keskenysége miatt sok esetben ablakon vagy erkélyen keresztül lehet megoldani a rakodást.
 • Nehéz berendezési tárgyakat kell – e költöztetni.Ide tartoznak a 100 kg feletti tárgyak,zongora,pianínó,páncélszekrény.
 • Törékeny tárgy költöztetése. Ezek a tárgyak mindenképpen csomagolást igényelnek.
 • Védőfóliázást kérnek -e ?

Költöztetéssel kapcsolatos kiegészítő szolgáltatásaink!

Nemzetközi költöztetés kiegészítő szolgáltatás
Nemzetközi költöztetés kiegészítő szolgáltatás
 • Dobozok
 • csomagolóanyagok
 • jelölő címkék,
 • ragasztószalag biztosítása.
 • A Happy House Trans munkatársai kiegészítő szolgáltatásként elvégzik a költöztetéssel kapcsolatos bútorszerelést is,igény esetén.

Mire érdemes odafigyelni a költöztetési díjszabásoknál!

Akik költözni szeretnének, fő szempontként az árakat is meg fogják nézni.

Egy szállítással foglalkozó cég aki több éves tapasztalattal rendelkezik,megközelítő pontossággal tud tájékoztatást adni a szállítás várható idejéről, a szükséges teherautó nagyságáról,és munkaerő számáról.

Ezáltal a várható szállítás árát is meg lehet becsülni.Sok szállító cég kér kiállási díjat,hétvégi felárat,emeletdíjat,és ráadásul még minimum számlázási időt is meghatároz.

Jogosan merülhet fel  Önben a kérdés, hogy ennek a fajta elszámolási rendszernek milyen hátrányai vannak. Érdemes minél több szállítási céget felhívni,vagy árajánlatot kérni,mert sokan Fix áron szállítanak.

Sajnos  előfordulhat, hogy rosszul mérik fel a szállítás hosszát, akkor valószínűleg a végén az ár is változik. Ismerik azt a közmondást?

” Olcsó húsnak híg a leve”

Tehát érdemes átgondolni, hogy jövünk ki a leggazdaságosabban!

Egy kis olvasnivaló:

https://europa-road.eu/hu/nemzetkozi-szallitmanyozas.php

Blog