Sittszállítás kézi rakodással teherautóra.

Sittszállítás,konténer kihelyezése nélkül.

A Sittszállítás szolgáltatás teljes körű lebonyolításában,a Happy House Trans ,sok éves tapasztalattal rendelkezik.Munkatársaink segítenek Önnek,cégének a sittszállítás megszervezésében,és lebonyolításában.

Teherautónkkal állunk rendelkezésükre,a hét mindennapján,beleértve a hétvégi,és ünnepnapokat is.

Sittszállításban verhetetlenek vagyunk!Miért?

Büszkék vagyunk arra,hogy lakossági,és kereskedelmi ügyfeleinknek elszállítjuk a felhalmozódott sittet.Budapesten,és vonzáskörzetében.

Hatékony,és kiváló szolgáltatást kínálunk annak biztosítására,hogy a sitt minél hamarabb idő alatt eljusson a megfelelő lerakóhelyre. A sittszállítást a Happy House Trans szakemberei versenyképes áron végzik.

Örömmel segítünk Önnek akár,otthoni,vagy üzleti projektben.Vegye fel a kapcsolatot velünk,hogy egy kedvező árajánlatot készítsünk.

Kérdése van sittszállítással kapcsolatosan? Vagy csak tanácsra van szüksége ?

Írja meg kérdéseit,megrendelését az űrlapon keresztül, és minden kötelezettség nélkül segítünk Önnek!

Kérdése van sittszállítással kapcsolatosan? Vagy csak tanácsra van szüksége ?
Kérdése van sittszállítással kapcsolatosan? Vagy csak tanácsra van szüksége ?

Sittszállítás áraink!

Építési hulladék Budapesten
Tiszta beton 

10500.- FT/m3
Vegyes hulladék Budapesten
vegyes beton, tégla, cserép, csempe

12500.- FT/m3
Budapest vonzáskörzete140.- FT/km
SITTES ZSÁKOK300.-Ft/db
EMELETDÍJ2500.-FT/emelet/m3
sittszállítás árak
Sittszállítás magánszemélyeknek

Magánszemélyek számára

A Happy House Trans segít Önnek egy zökkenőmentes és pénztárca barát sittszállítás szolgáltatás megvalósításában.  Versenyképes,  árak, megbízható, és személyre szabott szolgáltatások.

Sittszállítás cégek számára

Cégek számára

A szolgáltatás ára nagyban függ igénybe vett szolgáltatás mennyiségétől. Intézmények,cégek részére,az előzetes helyszíni felmérés ingyenes, ez után tudjuk megadni a pontos árat. Helyszíni felmérés hiányában,pontos m3 megadását,illetve fotókat kérünk,hogy pontosan meg tudjuk határozni a költségeket.

Miért válasszon minket sittszállítás megrendelésekor!

Az építési törmeléket(sittet),kézi erővel saját tehergépjárműveinkkel szállítjuk el a megfelelő illegális lerakóhelyre. Önnek a területfoglalási engedély beszerzésével sem kell foglalkoznia,sőt a szomszédok sem fognak mérgelődni a parkolás miatt,hogy a konténer elfoglal minimum két autónyi helyet. Budapesten engedélykötelezettség nélkül is behajthatunk.

Cégünk elsők között tűzte ki célul a megbízhatóságot, a pontosságot és a rugalmasságot.

Reptéri transzfer megbízhatóság
megbízhatóság

Megbízhatóság és minőség!

A Happy House Trans számára  legfontosabb az elégedett ügyfél. Az ügyfél elégedettség megszerzése azonban összetett feladat. Az első legfontosabb lépés ezen az úton a minőség hosszú távon és mindenáron történő megtartása, hiszen e nélkül nem beszélhetünk megbízhatóságról. Úgy gondoljuk, ha az általunk igénybe vett sittszállítás szolgáltatás, minőségi és megbízhatósági kérdéseit befektetésként kezeljük, akkor a befektetés haszna nem csupán rövid, hanem hosszabb távon is megmutatkozik. Megfelelő szintű kommunikációt kialakítani a partnerrel és a kezdetektől fogva kellő rálátást biztosítani a számára, hogy egyértelműek legyenek számára a szolgáltatáson belüli elvárások.

Reptéri transzfer rugalmasság és tanácsadás
rugalmasság és tanácsadás

Rugalmasság, és tanácsadás!

A Happy House Trans   az egyének, a vállalatok, és intézmények partnere.19 éve vagyunk a szakmában. Budapest és vonzáskörzetéből szállítunk. A határidők tiszteletben tartása,a gyors és kiváló szolgáltatások teljes körű biztosítása egész évben segít erős partnerkapcsolatok kialakításában ügyfeleinkkel. Tanácsot adunk ügyfeleinknek a rendelkezésre álló különböző lehetőségekről, versenyképes áron.

Amiket elviszünk!

 • Fűrészáru
 • Csempe
 • Fémek
 • Szigetelő anyag
 • Műanyag
 • Merev műanyagok
 • Bontásból származó anyag
 • Porcelán

A Happy House Trans a sittszállítást szakszerűen végzi el.

Sittszállítás
Sittszállítás

Egy lakás,ház,vagy üzlet felújítása során az építkezési törmelék(sitt) vegyes hulladék és szemét felhalmozódhat, ami megnehezíti a felújítási munka folytatását.  

Minél tovább hagyja felhalmozódni a sittet,annál több idő,és energia,na meg nem kevés pénz a sitt elszállításának költsége. Ha egy sittszállító céget kér fel az építési törmelék,hulladék elszállítására, akkor Ön és csapata folytathatja a munkát órák,esetleg napok kihagyása ,megszakítása nélkül.Az irodák, intézményeken belüli sitt elszállítása alapos, körültekintést igénylő feladat. Igény szerint munkatársaink,Budapest területén belül díjmentes helyszíni felmérést végeznek, segítve ezzel is munkánkat.

Magánszemélyek és vállalkozások részére egyaránt megrendelhető szolgáltatásaink.Elsődleges szempontunk az ügyfél elégedettsége. Megbízható szakemberekkel dolgozunk . Pincétől a padlásig mindent elviszünk. A megrendelő csak megmondja, miket kell vinni, és mi már visszük is. Csak legális lerakó helyre visszük a lomtalanításra szánt ingóságokat.Mindent a megfelelő helyre.Amennyiben Önnek,vagy vállalkozásának nagy mennyiségű lomtalanításra szánt holmija van,vagy építési,illetve egyéb törmelék,hulladéka,a Happy Trans munkatársai Budapesten belül ingyenes helyszíni felmérést végeznek. Ha nem szeretné igénybe venni,akkor sincs semmi baj,lista,vagy fotók alapján is elkészítjük a lomtalanításra,sittszállításra vonatkozó személyre szabott árajánlatot.

Csakis a megrendelt mennyiségnek megfelelő teherautóval megyünk lomtalanítani,építési törmeléket elszállítani.Önnek nem kell idegeskednie,hogy esetleg nem fog minden beférni. A rendelés felvételekor alaposan kikérdezzük Önt a lomtalanításra szánt bútorok mennyiségéről,állagáról.Emeletről kell-e lecipelni,vagy esetleg erkélyen,ablakon keresztül kell leengedni.

Cégünk elsők között tűzte ki célul a megbízhatóságot, a pontosságot és a gyorsaságot.Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére, a pontos és tiszta munkavégzésre.Az irodák, intézmények lomtalanítása, alapos körültekintést igénylő feladat. Igény szerint szakembereink Budapest területén belül díjmentes helyszíni felmérést is végeznek, segítve ezzel is munkánkat.

Milyen lépések alkotják a sittszállítás folyamatát intézményen belül?

Komplett sitt és vegyes hulladék elszállítással kapcsolatos szolgáltatást kínálunk , magánszemélyek és vállalkozások részére, ahol a sittszállítás egész folyamatát ránk bízhatja, így Önnek csak annyi dolgoa van, hogy megrendeli a szolgáltatást, és a Happy House Trans elvégzi.

 • Helyszíni felmérés és megbeszélés.( Felmérjük hogy mekkora teherautóra van szükség a sitt elszállításához. Vannak-e nehéz tárgyak, amik speciális rakodást igényelnek.Tájékozódjunk az elvárásokról, a megvalósítási lehetőségekről. Parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát.)
 • Tervrajz a helységekről.
 • A szállítás időpontja
 • Egyszerűsítés, takarékosság ahol csak lehet (és ahol nem lehetséges, ott is …)
 • Címek!(Parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát.)
 • Árajánlat elkészítése. 20 éves tapasztalatunk alapján első lépés, a szemrevételezés és megbeszélés, amelynek során tisztázható minden lényeges körülmény.

Az építési törmelék(Sitt) újrahasznosítása.

Mi kerül újrahasznosításra és hogyan?

 • Falazat újrafelhasználásához, építkezésen vagy utak készítéséhez,felújításához.
 • Ablakok, ajtók és tetőcserepek (ha újrafelhasználható) más lakóházakhoz való felhasználásához
 • szerelvények, beleértve a mosogatókat és a fürdőket is, máshova felszerelésére
 • Fűrészáru és fatermékek (ha újrafelhasználhatók) újrafelhasználás céljából, biomassza,tüzelőanyaggá történő átalakítás céljából
 • Fémek. beolvasztáshoz, és más termékekké történő átalakításhoz
 • Növényzet és faanyagok: újratelepítéshez, ha megvalósítható, vagy biomassza-tüzelőanyagként
 • Karton és papír: összezúzásra, pépesítéshez
 • Műanyag rekeszek / tartályok, táskák és lepedők (ha újrafelhasználhatók)

Egyes anyagok akár negatív hatással is lehetnek az egészségre és a környezetre, ha egyszerűen hulladéklerakóként kezelik őket. Például a vízzel érintkező ólom mérgezővé teszi a vizet. A hulladéklerakókban lévő gipszkarton kénhidrogént szabadít fel, amely mérgező gáz.

Az építési hulladék újrafeldolgozásának legmegfelelőbb feldolgozási formája,az új épületbe vagy az új építési helyre történő integrálása. Ezek egy része természetesen megtörténhet. Például,a falakat nem feltétlenül kell lebontani. Lehet, hogy egyszerűen felújítják, áthelyezik vagy átalakítják őket. A favázas szerkezetek favágásai hasznosak lehetnek a tűz gátlásához vagy távtartóként.

Tekintsék meg sittszállítással kapcsolatos videónkat.
https://www.youtube.com/watch?v=FZOuETYiyrk
Sittszállítás Budapesten egy gumi műhelyből.

Egy kis olvasnivaló a sitt lerakásának szabályairól

https://boon.hu/boon-pr-cikk/igy-tudsz-megszabadulni-az-epitesi-tormelektol-4483655/
https://boon.hu/boon-pr-cikk/igy-tudsz-megszabadulni-az-epitesi-tormelektol-4483655/
Blog