Blog

Szállítás-fuvarozás belföldön és Nemzetközileg.

Szállítás- fuvarozás szolgáltatást keres? Akkor a Happy House Trans a jó választás!

A szállítás-fuvarozás szállítmányozási szakipari ág,mely megtisztelő,és egyben következetes feladat számunkra.

Magyarország,egyik vezető szállító cége a Happy House Trans. Büszkék vagyunk arra, hogy kereskedelmi, és lakossági ügyfeleknek szállítunk,fuvarozunk árut belföldön, és nemzetközileg egyaránt.Mi megértjük, hogy a minőség,és a következetesség a legfontosabb ebben a szakmában.
Hatékony és kiváló szállítás,és fuvarozás szolgáltatást kínálunk annak biztosítására, hogy az áru sértetlenül kerüljön otthonába,intézményébe,vagy üzletébe. Nálunk szakemberek végzik a szállítás,fuvarozás munkafolyamatát,mindezt versenyképes áron kínáljuk. Gondoskodunk arról, hogy az általunk átadott áruk megfeleljenek a vállalkozó előírásainak.

Örömmel segítünk Önnek otthoni, vagy üzleti projektben. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kedvező árajánlatot készítsünk az Ön számára.

Miért válasszon minket szállítás-fuvarozás megrendelésekor?

 • Budapesten területén belül azonnal kiállunk.
 • Már egy tételt is elviszünk.
 • Pincétől-a padlásig lomtalanítunk
 • Felújít,és összegyűlt az építési törmelék(sitt)?Elvisszük!
 • Belföldi és nemzetközi költöztetés teljeskörű lebonyolítása
 • Zsákos sittszállítás
 • Zongora,pianínó szállítás
 • Raklapos áruszállítás
 • Bútorszállítás
 • Háztartási gép szállítás
szállítás,fuvarozás szolgáltatás
szállítás,fuvarozás szolgáltatás

A szállítás,fuvarozás megrendelése, most könnyebb, mint valaha volt.

Vegye meg,és mi elvisszük otthonába anélkül, hogy ez Önnek bármilyen gondot okozna.

Szállítás-fuvarozás áraink.

Árainkat néhány tényező határozza meg:

 • mérete,darabszáma, és súlya.– például a zongoráknak,drágább a szállítása,egyedi alakjuk miatt.
 • Az akadályok, amelyeken át kell esniük – például lépcsőn történő szállítás.
 • A Budapesten kívül történő áruszállítás.
 • A tehergépjármű mérete,és tömege

Nehéz tárgyak,( páncélszekrény,jakuzzi,zongora) és raklapos áruk szállítására,minden esetben,személyre szabott árat határozunk meg,mely nagyban függ az elvégzendő feladat nagyságától.

Bútorszállítási áraink:

3,5 T teherautó+ sofőr PESTI oldal 1 tétel (Pl: 1 mosógép)
A sofőr csak a platón pakol el, illetve segít a le- és felpakolásban.Több tételnél telefonos egyeztetés!

3,5 T teherautó+ sofőr BUDAI oldal 1 tétel (Pl: 1 mosógép)


Rakodással: 2500.-Ft/személyenként

Emeletre történő szállításnál telefonos egyeztetés szükséges!!!

10.000- Ft

12.000 Ft
Vidékre történő szállításnál,minden esetben telefonos egyeztetés szükséges!

Szállítás árak

Háztól – házig szállítás

Háztól-házig szállítás
Háztól-házig szállítás

Ebben az ágazati formában szerzett több mint tíz éves tapasztalattal támogatva, megbízható, és gyors, háztól házig fuvarozást tudunk nyújtani ügyfeleink számára. 

A fuvarozás,költöztetés,lomtalanítás szolgáltatásunk belföldön, és nemzetközileg is egyaránt megrendelhető. Nagy hangsúlyt fektetünk az ár-érték arányú szolgáltatás megfelelő időben történő szállítására. Munkatársaink egyik tagja mindig figyelemmel kíséri az áru útját,amíg az el nem éri a rendeltetési helyet. Ügyfélkörünk listáján magánszemélyek,különféle nagy és kis szervezetek, nagy állami és magánszektorbeli cégek, közepes és kisüzemi iparágak találhatók az ország egész területén,és kiváló nemzetközi kapcsolataink is vannak.

 • »Széles terjesztési hálózat
 • »Az áru időben történő szállítása
 • Versenyképes árak
 • Sérülésmentes költöztetés,szállítás
 • Csakis legális lerakóhelyre történik a lomok elszállítása.
Kikötőbe  fuvarozás
Kikötőbe fuvarozás

Kikötőbe való szállításfuvarozás

Kikötőkbe való fuvarozásunkat,az Európai országok,nagyobb kereskedelmi sávjában kamatoztatjuk.Tapasztalt szakemberekből álló hálózatunk, az erős szállítási kapcsolatok és a rendkívüli rugalmasság révén kifejezetten képesek vagyunk reagálni bármilyen szállítási igényre.

Munkatársaink,az átvételtől a kézbesítésig kísérik az Ön szállítmányát,szorosan tájékoztatva Önt annak előrehaladásáról. Tanácsot, technikai segítséget és felügyeletet nyújtunk a rakomány biztonságos szállításának garantálása érdekében, ügyfeleink teljes megelégedésére.

Kikötőkbe való fuvarozás szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

 • Háztól-a kikötőbe fuvarozás és vissza.
 • »Teljes konténer betöltése
 • »Nyomon követési rendszer
 • Versenyképe árak.

Raklapos szállítás

 Raklapos fuvarozás
Raklapos fuvarozás

Ha több vagy nagyobb árut szeretne küldeni,  raklap szállítási szolgáltatásunk az igazi megoldás!

Könnyű és költséghatékony megoldásokat szeretnénk kínálni az Ügyfelek szállítási igényeire azáltal, hogy olyan szolgáltatást nyújtunk, amely nemcsak belföldön,hanem Európára is kiterjed. Munkatársaink biztosítják, hogy raklapja tökéletes,sérülésmentes állapotban érkezzen meg Önhöz.

Raklap szállítási szolgáltatásunk a hét minden napján elérhetőek. Amint megrendelése megérkezik online, munkatársunk egy órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Miután a begyűjtöttük az adatokat, és a szállítás teljes részletei elkészültek, csak dőljön hátra, pihenjen, és a többit ránk bízza.

Miután raklapja biztonságosan becsomagolva készen áll az indulásra, profi munkatársaink útjára indítják a raklap szállítmányát.

Megfizethető és olcsó raklap szállítási szolgáltatást kínálunk.Kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, munkanapokon.

A szállítás,fuvarozásról kicsit bővebben!

Ha azt szeretné,hogy árui,bútorai,háztartási berendezései biztonságosan megérkezzenek a rendeltetési helyükre,válassza a Happy House Trans szállító,fuvarozó céget.Nálunk a lift nélküli épületek sem jelentenek akadályt.Akkor is teljes körű segítői vagyunk ha magánszemélyként keres meg minket,és akkor is ha céges nagyságokban kell gondolkodnunk.Sokszor akkor is szállítást kérnek, ha nem fér bele a családi autóba a bútor.

Mindegy, hogy nagy, vagy kis bútor,háztartási gép szállítás,fuvarozás. Legyen az adott bútor modern, vagy klasszikus, nehéz, vagy könnyű, mi megoldjuk a bútor szállítást. Emeletről le, vagy emeletre fel sérülésmentesen fuvarozzuk bútorait. Akkor is bízza ránk nyugodtan a szállítást, ha családi házán belül a felső szintre kell felhúzni valamelyik berendezési tárgyát.

Legfontosabb elvünk,hogy gyors,szakszerű munkáinkkal levegyünk minden terhet a megrendelő válláról,mindezt versenyképes korrekt árakon.

Takarítson meg pénzt a szállításon,fuvarozáson!

A többi szállítási döntéssel ellentétben a Happy Trans kihasználja az úttesten lévő üres parkolóhelyet, hogy minél rövidebb idő alatt megérkezzenek bútorai,háztartási berendezései az otthonába.

Kövesse nyomon szállítását,fuvarját.

Kíváncsi arra, hogy mikor érkezik meg az ebédlőasztal, vagy mikor kapja meg új mosógépét? Diszpécsereink átadják Önnek a sofőr telefonszámát,aki tájékoztatja Önt ,hogy a szállítás,fuvarozás jelenleg hol tart.

Gondosan szállítjuk bútorait,háztartási berendezéseit.

A platformunk munkatársai pontosan tudják, hogy a bútorok értékesek, ezért ígéretet tesznek arra, hogy szakszerűen gondoskodnak róla. A sofőr közvetlenül a helyszínre érkezik, hogy átvegye a darabját, óvatosan berakja a járművébe, és megbizonyosodik arról, hogy szoros és biztonságos az utazáshoz. További hasznos tippeket lejjebb találhat arról, hogyan lehet egyszerűen bútorokat szállítani a Happy House Trans-al.

Szállítással,fuvarozással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatásaink!

Szállítással,fuvarozással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatás
Szállítással,fuvarozással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatás

Dobozok

csomagolóanyagok

jelölő címkék

ragasztószalag biztosítása.

A Happy House Trans munkatársai kiegészítő szolgáltatásként elvégzi a bútorszállítással kapcsolatos bútorszerelést is,igény esetén.

 • Speciális áru?
 • Sürgős áru?
 •  Különleges kérése van?
 • mérettel van probéma?

Kérdése van ? Vagy tanácsra van szüksége nemzetközi szállítással, kapcsolatban?

Írd meg a kérdéseit az űrlapon keresztül, és minden kötelezettség nélkül segítünk Önnek!

Számla igényüket kérjük, előre
jelezzék telefonon,vagy email-ben.

Fontos információk!

Már egy tételtől szállítás-fuvarozás a legjobb áron.Nem célunk az időhúzás.Gyors, és szakszerű szállítás,fuvarozás belföldön és nemzetközileg.
szállítási információk
 • A szekrények ajtajait érdemes leragasztani , így elkerülhetőek a sérülések az ajtók kinyílása esetén. A leragasztáshoz nem tanácsoljuk a barna színű ragasztó használatát, mert az nyomot hagy.
 • A polcokat mindenképp tanácsoljuk kiszedni bútor fuvar előtt.
 • 2 méternél magasabb bútorok esetén lapra szerelt állapotban könnyebb és biztonságosabb a szállítás. Lapra szerelés esetén javasoljuk, hogy a kiálló csavarokat, tipliket is szedjék ki, mivel hiába takarjuk le a bútorokat ezek a kiálló alkatrészek könnyen sérüléseket okozhatnak a bútor többi darabjában szállítás közben.
 • Ha van üveglap, segítünk ennek védőfóliázásában.
A Happy House Trans munkatársai gondosan bepakolják, elszállítják, és kirakják megrendelt bútorait. Abban az esetben, ha van néhány nagyon értékes bútordarabja, érdemes egyeztetni velünk, hogy fordítsunk különös figyelmet ezekre a tárgyakra. Ha Ön szeretné becsomagolni bútorát, kérjen tanácsot tőlük, hogyan kell biztonságosan becsomagolni a bútorokat az esetleges károk elkerülése érdekében.

Ne feledje, a szállítási folyamat nagyon összetett,és nagyon valószínű, hogy nem fogja tudni kezelni a lépéshez kapcsolódó összes részletet. 

Mit fogunk kérdezni rendelés felvételkor?

 • Mi a szállítás tárgya?
 • Mennyiség?Mennyiségi egység?
 • Milyen anyagból készült a bútor? (tömör fa, pozdorja, szövetkárpit, bőr, üveg). Kollégáink az adott válaszából fel tudják mérni a bútor körülbelüli súlyát, és hogy milyen bútor szállítási megoldás ajánlott.
 • Vannak-e emeletek. Ha igen, van-e lift az épületben.
 • Címek!(Parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát.)

Éjszakai szállítás-fuvarozás szolgáltatásunk!

Éjszakai szállítás,fuvarozás
Éjszakai szállítás,fuvarozás

Éjszaka is vállalunk fuvarokat.

Nagyon sok esetben,pl: plázák,bankok költöztetése,szállítása,csak zárás után,vagyis az esti órákban kezdhetőek.Nézzük az előnyöket:

Budapest és vonzáskörzetében  a nap legnagyobb részében  dugókra kell számítani.Van, hogy az utazás több órát is igénybe vesz,mire kijutunk a fővárosból. Az éjszakai szállításnál,nem áll fenn ez a probléma, így sokkal gyorsabb lehet a költözés, a szállítás, mint nappal természetesen a sebességkorlátot minden esetben be kell tartani.Ha éjszakai munkavégzésről van szó a Happy Trans szolgáltató, kipihent kollégákkal végezteti el az éjszakai bútorszállítást,fuvarozást.

Galéria

Tekintse meg videónkat egy iroda költöztetés munkánkról!

https://studio.youtube.com/video/S0_SWOsOqK8/edit

Egy kis olvasnivalót ajánlunk figyelmébe!

https://trans.info/hu/az-aruszallitas-tortenete-35-resz-igy-tortek-meg-a-teherautok-a-vasut-monopoliumat-123640

Szállítás-fuvarozás belföldön és Nemzetközileg. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva