Zöld hulladékok elszállítása Gyömrőről

Zöld hulladékok elszállítása Gyömrőről

Megrendelőnk egy idős egyedülálló asszonyka volt. Az évek alatt a kertjében felhalmozódott a zöld hulladék, ami metszésből visszamaradt gallyakból, faágakból, bokor nyesedékből és gyomból állt.

Kérem olvassa el tájékoztatót a KERTI ZÖLD HULLADÉKGYŰJTÉSRŐL AMENNYIBEN ÖNÖK VÉGZIK EL ÉS MI CSAK SZÁLLÍTSUNK

1./ Amennyiben munkatársaink a zöld hulladékos zsákokban háztartási hulladékot vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.
2./Kérjük, hogy csak a max. 10 cm átmérőjű faágakat helyezzék ki, kb. egyméteresre darabolva, összekötve, mert az ennél vastagabbakat nem szállítjuk el.
3./A lehullott falevelek, ágak összegyűjtésekor, fűnyíráskor is fontos, hogy odafigyeljünk a környezettudatosságra, és a zöldhulladék-gyűjtést válasszuk! Ugyanis az így begyűjtésre kerülő zöld hulladék (fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom), ahelyett, hogy elégetnék vagy lerakóra kerülne, komposztálás után újra visszakerül a természetes körforgásba.

Jó ha tudjuk!

A háztartási szemét 1/4 negyedét a zöld hulladék, fahulladék alkotja. Sajnos a tilalmak ellenére is sokan a kertjükben, telkeken égetik el a zöld ulladékot,faanyagot. Nagyon veszélyes, mert könnyen belobbanhat a láng és ha nincs elég oltó anyagunk, veszélybe sodorjuk a magunk és a szomszéd kertjét is. Az égetés során a hulladék egészségkárosító anyagokká alakul át. Ma már lehet kapni komposztálásra alkalmas eszközöket, ezzel is csökkentve a keletkező hulladék mennyiségét.

A Happytrans szolgáltató leveszi a válláról a terhet, ha nem tudja megoldani a fahulladék elszállítását.munkatársaink mindennap várják hívását, vagy megrendelését akár az ajánlatkérő űrlap kitöltésével, vagy e-mailen keresztül.

Tegyünk lépéseket együtt egy jobb, élhetőbb, környezet tudatos világért.

Blog