Zsákos sittszállítás Budapesten és Pest megyében

Zsákos sittszállítás Budapesten és Pest megyében!

Zsákos sittszállítás,hulladék elszállítást szeretne megrendelni,nálunk a legjobb helyen jár.Tapasztalt és rutinos szakemberek végzik a hulladék szállítást közel húsz éve.

Az előre összekészített zsákokba tömött sittet,vegyes hulladékot kézi erővel munkatársaink felpakolják a teherautóra.A munkaterületet összetakarítják,majd elszállítják a megfelelő illegális lerakóhelyre.Önnek ebben az esetben nincs szüksége konténerre.A területfoglalási engedély beszerzésével sem kell foglalkoznia.Sőt a szomszédok élces megjegyzéseit is elkerülheti,a parkolási problémák miatt.

Kérdése van,vagy csak tanácsra van szüksége sittszállítással kapcsolatosan?

Írjon nekünk.Szolgáltatásunkat a weboldal alján feltüntetett űrlapon keresztül,vagy telefonon tudja megrendelni. Minden kötelezettség nélkül segítünk.

Magánszemélyek,és vállalkozások egyaránt kérhetik szolgáltatásunkat.

Egy lakás,családi ház,vagy intézmény,üzlet felújítása során építési törmelék,és vegyes hulladék halmozódik fel,ami megnehezíti a felújítási munka folyamatos haladását.Minél tovább hagyja felhalmozódni a hulladékot,annál több idő,energia,és pénz a zsákos sitt elszállításának költsége.

Miért minket válasszanak?

A Happy House Trans munkatársai Budapesten belül akár azonnal,Pest megyei településeken pár napon belül elvégzik a zsákos sitt szállítást.Így Ön és csapata folytathatják a felújítást megszakítás nélkül.

Budapest területén belül díjmentes helyszíni felmérést végzünk!

Az alábbi Budapesti körzetekben ingyenes a kiszállás!

Belváros,Újpalota,Zugló,Újpest,Káposztásmegyer,Békásmegyer,Újlipótváros,Budai oldal,Csepel,Pesterzsébet,Pestszentimre,Pestszentlőrinc.

Pest megyei települések kiszállás : 240 Ft/km(oda-vissza)

Zsákos sittszállítás áraink

1 köbméter sitt, építési törmelék elszállításának díja földszint,udvari felpakolással:

10.500 Ft / köbméter

(1 köbméternyi bezsákolt hulladék 25 db félig megtömött sittes zsák.)

1 köbméternyi vegyes hulladék elszállításának díja földszint,udvari felpakolással:

14.000 Ft / köbméter

(1 köbméternyi bezsákolt hulladék 25 db félig megtömött sittes zsák.)

Tekintsék meg galériánkat!

A zsákos sitt elszállításának lépései,nagyobb megrendelések esetére.

Komplett sitt és vegyes hulladék elszállítással kapcsolatos szolgáltatást kínálunk , magánszemélyek és vállalkozások részére, ahol a hulladék szállítás egész folyamatát ránk bízhatja. Így Önnek csak annyi dolga van, hogy megrendeli a szolgáltatást, és a Happy House Trans elvégzi.

 • Helyszíni felmérés és megbeszélés.( Felmérjük hogy mekkora teherautóra van szükség a sitt elszállításához. Vannak-e nehéz tárgyak, amik speciális rakodást igényelnek.Tájékozódjunk az elvárásokról, a megvalósítási lehetőségekről. Parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát.)
 • Tervrajz a helységekről.
 • A szállítás időpontja
 • Egyszerűsítés, takarékosság ahol csak lehet (és ahol nem lehetséges, ott is …)
 • Címek!(Parkolási és lifthasználati lehetőségek ismeretében megkeressük az optimális megoldást, meghatározzuk a szükséges fuvareszközök mennyiségét és méretét, a szakemberek létszámát.)
 • Árajánlat elkészítése. 20 éves tapasztalatunk alapján első lépés, a szemrevételezés és megbeszélés, amelynek során tisztázható minden lényeges körülmény.

A sittet,vegyes hulladékot, építési törmeléket kisteherautóval szállítjuk el, konténer kihelyezése nélkül!

Igény esetén a hulladék bezsákolását is elvégezzük,a bezsákolás + óradíjjal történik.

Az építési törmelék(Sitt) újrahasznosítása.

Mi kerül újrahasznosításra és hogyan?

 • Falazat újrafelhasználásához, építkezésen vagy utak készítéséhez,felújításához.
 • Ablakok, ajtók és tetőcserepek (ha újrafelhasználható) más lakóházakhoz való felhasználásához
 • szerelvények, beleértve a mosogatókat és a fürdőket is, máshova felszerelésére
 • Fűrészáru és fatermékek (ha újrafelhasználhatók) újrafelhasználás céljából, biomassza,tüzelőanyaggá történő átalakítás céljából
 • Fémek. beolvasztáshoz, és más termékekké történő átalakításhoz
 • Növényzet és faanyagok: újratelepítéshez, ha megvalósítható, vagy biomassza-tüzelőanyagként
 • Karton és papír: összezúzásra, pépesítéshez
 • Műanyag rekeszek / tartályok, táskák és lepedők (ha újrafelhasználhatók)

Egyes anyagok akár negatív hatással is lehetnek az egészségre és a környezetre, ha egyszerűen hulladéklerakóként kezelik őket. Például a vízzel érintkező ólom mérgezővé teszi a vizet. A hulladéklerakókban lévő gipszkarton kénhidrogént szabadít fel, amely mérgező gáz.

Az építési hulladék újrafeldolgozásának legmegfelelőbb feldolgozási formája,az új épületbe vagy az új építési helyre történő integrálása. Ezek egy része természetesen megtörténhet. Például,a falakat nem feltétlenül kell lebontani. Lehet, hogy egyszerűen felújítják, áthelyezik vagy átalakítják őket. A favázas szerkezetek favágásai hasznosak lehetnek a tűz gátlásához vagy távtartóként.

Zsákos sittszállítás Happy House Trans